Professionele fietsreiniging

Iedere fietser is trots op zijn karretje, of dat nu een racefiets, een mountainbike of een e-bike is. Je wilt er verzorgd uitzien, en dat geldt ook voor je maatje onderweg. Een schone fiets is niet alleen mooier, maar ook beter beschermd tegen de elementen van alledag. Daardoor slijten onderdelen minder snel, en blijft alles goed – en veilig – functioneren.

Ons aanbod

Professionele fietsreiniging
Geen tijd of niet de ruimte? Geen gereedschap of de kennis om die te gebruiken? Als je niet in de gelegenheid bent om zelf je fiets te verzorgen, ben jij bij Cycleaning aan het juiste adres! In een professionele wasplaats poetsen we je rijwiel, en verzorgen we je fiets met producten van Cyclon voor een optimale smering en bescherming.

Professionele werkplaats

Alle behandelingen
Je kunt bij Cycleaning kiezen tussen verschillende behandelingen, variërend van eenvoudig reinigen en poetsen tot uitgebreid smeren en lakfinishen. In alle gevallen wordt je fiets visueel geïnspecteerd en ontvang je een rapportage over de technische toestand. Als onderdelen gerepareerd of vervangen blijken te moeten worden, verwijzen we je graag door.

Natuurlijk duurzaam
Cycleaning is gehuisvest in de nieuwe en moderne bedrijfshal van Keros Carcleaning in Goirle. Daar hebben we een eigen wasplaats, met milieuvriendelijke faciliteiten zoals kalkvrij water en duurzame led-verlichting. We gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten van Cyclon, en voeren spoelwater en ander afval op een verantwoorde manier af.

CyclonPowered by Cyclon
Cycleaning werkt samen met Cyclon, dat al 30 jaar producten maakt voor het schoonmaken, smeren, beschermen en onderhouden van racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Producten die niet alleen gebruikt worden door professionals als Roompot Cyclingteam en SEG Racing Academy, maar ook bekend staan bij tweewielerzaken en hobbyisten!

Over ons

Cycleaning is ontstaan vanuit het idee dat er iets ontbreekt in het aanbod van de reguliere tweewielerspeciaalzaken. Je kunt er terecht voor een nieuwe fiets en als er iets kapot is wordt het gerepareerd. Maar voortijdige slijtage of beschadigingen voorkomen is niet aan de orde. Dat moet je zelf maar doen. En aangezien je zelf niet altijd tijd of zin hebt en misschien de plaats, spullen of know-how mist om goed schoon te maken kun je vanaf nu bij Cycleaning terecht

Cycleaning biedt service, in woord en daad. Middels een verantwoorde schoonmaakbeurt wordt de fiets weer als nieuw afgeleverd. Daarbovenop krijgt de klant een advies over de technische staat van de fiets met, indien nodig een doorverwijzing naar een gelieerde tweewielerspeciaalzaak.