Samenwerkende bedrijven

Cycleaning werkt met een aantal goede tweewielerspeciaalzaken en andere partnerbedrijven samen. Wanneer we bij de inspectie van je fiets onderdelen zien die gerepareerd moeten worden, kunnen we je daarom gericht doorverwijzen.

Tweewielerspeciaalzaken

Rings Goirle Specialized Concept Store
Rings GoirleBen je op zoek naar een Specialized, kom dan naar Rings Goirle Specialized Concept Store. In de winkel kun je je helemaal onderdompelen in de wereld van Specialized, met alle beschikbare modellen in de showroom en verder alle onderdelen en kleding die door het bekende Amerikaanse merk op de markt worden gebracht. Voeg daar aan toe een tot in de puntjes verzorgde werkplaats en kundig personeel en dan kun je wel zeggen dat je met het neusje van de zalm te maken hebt.

Bike Totaal Paul van Korven
Paul van Korven TweewielersBij Paul van Korven ben je aan het juiste adres voor een stadsfiets, een schoolfiets, een mama-fiets, een trekkingbike of een kinderfiets. En niet te vergeten E-bikes! Er is ook een groot aanbod aan tweedehands rijwielen. Verder een groot assortiment aan benodigheden en een vriendelijke lach voor iedere klant.

Ventoux
Ventoux Ventouxis een begrip in Tilburg en omgeving en onderscheidt zich door uitgebreide kennis en kunde op het gebied van racefietsen en mountainbikes, én een passie voor fietsen: iedere medewerker rijdt zelf ook. Het personeel helpt je dan ook graag met een keuze uit het ruime aanbod van fietsen, kleding en accessoires.

Henk Baars Bike Sports
Henk BaarsHenk Baars Bike Sports vind je in Hilvarenbeek. De oud-wereldkampioen veldrijden heeft daar een fietsenzaak met voor ieder wat wils. Van trekkingbikes, vakantiefietsen tot stadsfietsen, al dan niet elektrisch. En natuurlijk sportfietsen van het hoogste niveau. Ook voor accessoires en reparaties kun je bij Henk terecht.

Carbon Herstel Rijen
Carbon HerstelTot een jaar of tien geleden was een deuk of scheur in een carbon frame einde verhaal. Gelukkig kun je nu terecht bij Carbon Herstel Rijen om je dure carbon karretje te laten maken. In combinatie met de eigen spuiterij wordt de fiets weer als nieuw afgeleverd. Als kers op de taart krijgt iedere klant levenslang garantie op zijn of haar reparatie.

Giant Van Bebber
Giant Van BebberOp de Westermarkt runt Eric van Bebber met zijn team een Giant Store. Alles van het bekende merk is hier terug te vinden. Van kinderfiets tot electrische mountainbike. Met daarnaast een uitgebreide werkplaats en een ruim aanbod aan tweedehands is dit de plek waar je moet zijn als je Giant een warm hart toedraagt.

Andere partners

Keros Carcleaning
Keros Carcleaning is een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Goirle, dat zich vooral richt op carcleaning en glazenwasserij. Ook tapijt- en gevelreiniging behoren echter tot haar diensten. Bij de inrichting van de nieuwe bedrijfshal is bovendien een professionele wasplaats ingericht voor fietsreiniging. Daar beschikt Cycleaning over milieuvriendelijke faciliteiten, en kan spoelwater en ander afval op verantwoorde wijze worden afgevoerd.

Cyclon
CyclonCycleaning werkt samen met Cyclon, een Nederlands bedrijf dat al 30 jaar producten maakt voor het schoonmaken, smeren, beschermen en onderhouden van racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Producten die niet alleen gebruikt worden door professionals als Roompot Cyclingteam en SEG Racing Academy, maar ook bekend staan bij tweewielerzaken en hobbyisten!

Cyclon: “Wij zijn blij met de samenwerking met Cycleaning. Het geeft ons de mogelijkheid onze producten onder de aandacht te brengen en nieuwe producten te testen bij een breed publiek.” Een selectie van Cyclon-producten is bij Cycleaning verkrijgbaar.